Ostoskori

Sähkötuotteiden erikoiskauppa

Sähkötuotteiden erikoiskauppa

Osasto: Sähköautojen lataus

Sähköautojen lataus

Sähköautoilun suosio kasvaa voimakkaasti. Sähköajoneuvojen etuja ovat ajonaikainen päästöttömyys, hyvä energiatehokkuus, pienet laskennalliset hiilidioksidipäästöt, hiljainen toiminta sekä mahdollisuus käyttää uusiutuvaa energiaa. Latausta vaativien autojen lisääntyessä, tarve latausasemille kasvaa.

Latauspisteen asentaminen kotiin, taloyhtiöön tai työpaikalle mahdollistaa sähköauton latauksen siellä missä autoilija eniten liikkuu. Sähköauton latausasemaa hankittaessa täytyy ottaa huomioon niin auton, latausaseman kuin asennuskohteena toimivan kiinteistön tai paikan tarpeet. V

Kotilataus on hidasta, yön yli kestävää latausta. Kotilatausasemat ovat yleensä 16 A (1- tai 3-vaiheisia) nimellisteholtaan 3,7-11 kW.

Taloyhtiöissä tai työpaikoilla, jossa useampi henkilö lataa samasta asemasta, tulee valita älykäs latausasema. Vaihtovirta AC-latausasemien nimellisteho on tyypillisesti 22 kW.

Pikalatauspisteet ovat nopeita, yleensä pääteiden varsilta löytyviä latausasemia. Nämä tasavirta DC-latausasemat ovat teholtaan 50-150, jopa 350 kW.

Näytetään kaikki 38 tulosta