Ostoskori

Sähkötuotteiden erikoiskauppa

Sähkötuotteiden erikoiskauppa

Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitusaikamme on 5-14 pv. Mikäli toimitusaika esim. varastotilanteesta johtuen on pidempi kuin 14pv, niin ilmoitamme siitä asiakkaalle.

Fipower ei vastaa viivästyksistä aiheutuneista kuluista.


Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen näet suoraan verkkokaupan tilauksen yhteydessä.

Toimitus lähimpään matkahuollon tai postin toimipisteeseen. Toimitus isommissa tuotteissa suoraan kotiin.

Toimitukset muualle maailmaan, kulut jälkilaskutuksella tapauskohtaisesti.

Noutopiste

Noutopisteemme sijaitsee Pirkkalassa. Mikäli tuotteessa on noutomahdollisuus, niin voit valita sen tuotetta tilatessa. Noutopiste on avoinna sopimuksen mukaan.

Maksuton noutojen säilytys on 7 päivää, jonka jälkeen perimme säilytyksestä 10EUR/päivä. 

Takuu

Takuu on tuotekohtainen ja se määräytyy aina valmistajan ehtojen mukaisesti. Takuu ei koskaan kata asennus- ja käyttövirheitä.


Takuupalautukset

Takuupalautuksista pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla, ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi. Ohjeet palautukseen saat vastauksena sähköpostiisi.

Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


Palautusehdot

Kuluttaja-asiakkaan tilaamilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. 

Palautusten yhteydessä ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@fipower.fi tai puhelimitse p. 03 525 9000. Palautuksen rahdin maksaa aina tilaaja (kuluttaja/yritys)

Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä myyntiimme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita. Reklamaation voit tehdä vastaamalla saamaasi tilausvahvistukseen.

Kontion tuotteet:

reklamaatiot@kontiomotors.fi Akulla 6 kk takuu. Valmistaja järjestää varaosan, huollon paikallisessa huoltopisteessä tai noudon laitteelle. Huoltopiste tarvitsee seuraavat tiedot: Kuvaus ongelmasta, valokuva vaurioituneesta kohdasta, valokuva laitteen tyyppikilvestä tai kopio ostokuitista sekä yhteystiedot.


Hinta- ja saldovirheet
Pidättämme oikeuden perua kaupan, mikäli emme jostain syystä saa tuotetta toimittajalta tai tuotteen hinnassa on verkkokaupassamme virhe.