Ostoskori

Sähkötuotteiden erikoiskauppa

Sähkötuotteiden erikoiskauppa

RXF

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • 1798,00  sis alv 24%

  Tyylikäs ja kestävä miesten sähköpyörä retkeilyyn, työmatkoille ja kaupunkiin. Joustohaarukka, levyjarrut edessä ja takana, Shengyin laatumoottori ja huippulaadukas Samsungin akku, tarkka 21-vaihteinen Shimano-vaihteisto sekä Apollon laadukkaat takuuosat takaavat tyytyväisyytesi.

  Uusi Pluto M2 Plus 2022 on erittäin mukava ja ulkomuodoltaan moderni sähköhybridi. Leveät renkaat antavat erityisen paljon mukavuutta ja varmuutta sekä asfaltilla että epätasaisilla alustoilla. Renkaat ottavat hyvin vastaan tien epätasaisuuksia. Tukeva ja kestävä pyörä aktiivipyöräilijöille, työmatkapyöräilijöille, kuntoilijoille kuin kaupunkipyöräilijöillekin.

  Yksinkertainen ja selkeä KD580 LCD-näyttö antaa tiedot vauhdista, matkasta ja akkukapasiteetista. Mukana latauslaite.

   

  Nimi RXF Pluto M2 Plus 2022 sähköpyörä
  Tuotenumero 102595467
  Takuu 2 vuotta
 • 1860,00  sis alv 24%

  Tyylikäs ja kestävä miesten sähköpyörä retkeilyyn, työmatkoille ja kaupunkiin. Joustohaarukka, hydrauliset jarrut edessä ja takana, Shengyin laatumoottori ja huippu laadukas Samsungin akku, tarkka 10 vaihteinen Shimano Deore-vaihteisto, Apollon laadukkaat takuuosat takaavat tyytyväisyytesi.

  Pluto M1 Plus 2022 on ketterä ja monipuolinen sähköpyörä kaupunkisukkulointiin ja kaupungin ulkopuolelle suuntautuville pidemmille pyöräretkille. Hyvä käyttömukavuus sekä erittäin kevyt ja hiljainen moderni sähkömoottori, joka avustaa todella hienosti ja varmasti.

 • 2095,60  sis alv 24%

  Saturn Plus 2022 täysjousitetulla pyörällä voit aloittaa heti pyöräretken tai työmatkan. Tämä sähköinen hybridipyörä on täysin varusteltu päivittäiseen käyttöön, ja joustokeula ja takaiskunvaimennin vaimentavat miellyttävästi tien epätasaisuudet. Luotettava Shengyin moottori antaa lisätehoa tarvittaessa ja huippulaadukas Samsungin akku 36 V / 10,4 Ah antaa varmuuden akun kestävyydelle. Päärunko on Alloy 6061 T6, ja vaihteisto on Shimano Altus 9-vaihteinen.

  KD580 LCD-näytöstä saat tarvittavaa tietoa kantoetäisyydestä, nopeudesta ja akkukapasiteetista. Kantoetäisyys jopa 50 km riippuen tarvittavan avustavan tehon määrästä ja ulkoisista vaikutuksista. Mukana latauslaite.

  Saturn Plus 2022 on erinomainen valinta kaiken tyyppisille maastopoluille. Kevyt, ketterä ja kestävä sähköpyörä monipuoliseen mm. maastokäyttöön. Lujatekoinen ja mukava pyörä polkuajoon ja pitkille lenkeille, mutta toimii mainiosti myös kaupunkiajoissa. Saturn Plus 2022 kääntää varmasti päät.

  Moderni ja huippulaadukas malli edulliseen hintaan.

   

  Nimi RXF Saturn Plus 2022 sähköpyörä
  Tuotenumero 102595461
  Takuu 2 vuotta
Translate »